Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

CrossBody Circuit

Tee tuntivaraus 55

CrossBody Circuit on toiminnallinen kiertoharjoitus, jossa treenataan lihaskuntoa, kesävyyskuntoa ja tasapainoa. Välineinä käytetään mm. kuntopalloja, kahvakuulia, bosu-palloja, voimistelurenkaita, levytankoja, vastuskuminauhoja sekä oman kehon painoa. Tunti on pienryhmäharjoitus (osallistujia max. 10), jolloin saat henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvalisiin suoritustekniikoihin.

Voima
 
Syke
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

CrossBody

Tee tuntivaraus 55

CrossBody on 55 minuutin toiminnallinen treeni, jossa treenataan lihaskuntoa, kesävyyskuntoa ja tasapainoa. Treeni toteutetaan intervalli-, patteri- tai kiertoharjoituksena. Välineinä käytetään mm. sisäpyöriä, kuntopalloja, kahvakuulia, nyrkkeilysäkkiä, voimistelurenkaita, levytankoja sekä oman kehon painoa. Tunnilla ohjaaja toimii valmentajanasi, jolloin henkilökohtaista ohjausta oikeisiin ja turvalisiin suoritustekniikoihin.

Voima
 
Syke
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Linea Muokkaus

Tee tuntivaraus 55

Linea Muokkaus on lihaskestävyyttä kehittävä tunti. Helpon lämmittelyn jälkeen haastetaan koko kehoa lihaskuntosarjoilla käyttäen oman kehon vastuksen lisäksi apuna mm. käsi- sekä levypainoja ja kuminauhoja. Toiminnalliset harjoitukset kuuluvat olennaisena osana muokkaukseen. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Linea Core 30'

Tee tuntivaraus 30

Linea Core 30′ on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti, jonka tavoitteena on laittaa korsetti kuntoon. Välineitä tunnilla käytetään vaihtelevasti. Core-tunnin toiminnalliset osuudet haastavat kehonhallintaa.

Voima
 
Kehonhallinta
 

Linea Functional Core 30'

Tee tuntivaraus 30

Functional core tunti koostuu erilaisista toiminnallisista liikkeistä, jotka haastavat koko kehon. Tunti kehittää kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa sekä tasapainoa keskittyen erityisesti keskivartalon lihaksiin. Välineinä käytetään hihnoja, jolloin vastuksena toimii vartalon oma paino. Muut välineet vaihtelevat tunnilla. Ota haaste vastaan ja astu tunnille!

Voima
 
Kehonhallinta
 

Kahvakuula

Tee tuntivaraus 55

Kahvakuula on monipuolinen kahvakuulatunti, jonka vaihtelevat sisällöt haastavat kehoa eri osa-alueilla. Tunnilla käytetään mahdollisimman selkeitä perusliikkeitä, jolloin tunnille on helppo tulla ilman aiempaa kuulailukokemusta.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 
Liikkuvuus
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla