Tanssitunnit

Tanssituntimme ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Linea Dance (koreografinen)

Tee tuntivaraus 55

Tämä on Linea Dance -tunneista koreografisempi. Myös tälle tunnille voit kuitenkin tulla ilman aiempaa kokemusta vastaavista tansseista. Tunti on hauska, vaihteleva ja tehokas tapa liikkua tanssien. Tällä tunnille pääset tutustumaan useisiin eri tanssilajeihin Bollywoodista hiphoppiin ja reggeatonista salsaan. Tule ja koe tanssin ilo ja teho!

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

DanceFit 45

Tee tuntivaraus 45

Tanssillinen tunti joka toteutetaan ”easy to follow” periaatteella. Dancefit on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava fitness-tanssitunti, jossa yhdistyy huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Energinen ja vauhdikas tunti tehdään erilaisten rytmien, tanssityylien sekä kuumimpien hittien tahdissa. Liikunnan iloa ja helppoutta. Tunnilla ei rakenneta pitkiä tanssisarjoja.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla