Tanssitunnit

Tanssituntimme ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Lavis

Tee tuntivaraus 55

Lavis on helppo ja hauska lavatanssiaskeleita ja jumppaa yhdistelevä tunti, jossa vaihtelevat lavatanssilajit jivestä sambaan, jenkkaan ja cha chahan. Kuntoilun ohella tällä hyvän mielen tunnilla opitaan lavatanssiaskeleiden perusteita. Tällä tunnilla kukaan ei tallo varpaille!

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

DanceFit 45

Tee tuntivaraus 45

Tanssillinen tunti joka toteutetaan ”easy to follow” periaatteella. Dancefit on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava fitness-tanssitunti, jossa yhdistyy huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Energinen ja vauhdikas tunti tehdään erilaisten rytmien, tanssityylien sekä kuumimpien hittien tahdissa. Liikunnan iloa ja helppoutta. Tunnilla ei rakenneta pitkiä tanssisarjoja.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla