Selitysten selättäjä alk. 79 €/kk

Jos sohva tai kiireestä kertominen tuntuvat tutummalta kuin kehittävä treeni tai luet mielelläsi lehdistä miten asioiden pitäisi olla, niin tämä on sinulle!

Onko sohva käynyt tutuksi? Kuulostaako kiire tutulta perustelulta siihen, että omasta hyvinvoinnista ja toimintakyvystä huolehtiminen jää usein huomioimatta? Onko tavoitteenasi pysyvä muutos?

Selitysten selättäjä -paketissa päästään hyvin kiinni eri osa-alueisiin, joita hyvinvointisi ja toimintakykysi edellyttävät. Kuuden kuukauden mittaisella vamennussuhteella päästään rakentamaan myös pysyvää muutosta. Tämän paketin kautta myytit, uskomukset ja eri suuntiin säntäilyt jäävät taakse – opit toimimaan ja tekemään valintasi hyvinvointisi mukaisesti.

Valmennuspaketti sisältää viisitoista (15) tapaamista ja kestää kuusi (6) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 189,50 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 79 €/kk. Seuraavan pienryhmävalmennuksen ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Vanhat pölyt saavat kyytiä, kun laitat homman käyntiin klikkaamalla alla olevaa painiketta. Samalla lomakkeella voit kertoa myös kiinnostuksestasi pienryhmävalmennukseen.

 

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla