SporttiStartti alk. 99 €/kk

Oletko aloittamassa liikuntaharrastusta tai täydentämässä sitä kuntosalitreeneillä ja/tai ryhmäliikunnalla? Haluatko varmistua, että treenit sujuvat turvallisesti ja harjoituskokonaisuus sekä ravitsemus ovat oikeilla raiteilla?

Tämä valmennuspaketti maksaa itsensä moneen kertaan takaisin turvallisempina, tuloksekkaampina ja tarkoituksenmukaisempina treeneinä ja niitä tukevina osa-alueina. Valmennuspaketti on tarkoitettu (sali)treenejä aloitteleville henkilöille.

Valmennuspaketti sisältää kahdeksan (8) tapaamista ja kestää kaksi (2) kuukautta. Valmennukseen on mahdollista osallistua niin yksilö- kuin pienryhmävalmennuksena (6-8 hlöä / ryhmä).

Valmennuksen hinta on yksilövalmennuksena 349 €/kk ja pienryhmävalmennuksena 99 €/kk. Seuraavan pienryhmän alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Alkuun pääseet suoraan alla olevasta painikkeesta varaamalla maksuttoman aloitustapaamisen. Lomakkeella voit myös kertoa kiinnostuksesi pienryhmävalmennusta kohtaan.

 

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla