Katso täältä mitä meillä tapahtuu!

Hyvä asiakaamme, tältä sivulta löydät ajankohtaisen tiedon liikuntakeskuksemme toiminnasta

Päivitetty 23.11.2020

BlackWeek-tarjouksina

 • 20 x kortti 149€, kortin käyttöaikaa juhannukseen 2021 saakka.
 • 6kk kuntosalikortti 259€
 • 6kk yhdistelmäkortti 319€

Tee ostokset näppärästi verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme!

 

**********

 

Päivitetty 18.8. klo 17

Yksin puurtamisen aika on ohi – pienryhmät alkavat 31.8.!

Linean pienryhmissä nostat treenisi uudelle tasolle, ja onnistut yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella. Pienryhmät alkavat 31.8., 28.9. ja 2.11. non-stop-tyyliin kerran kuussa, ja voit osallistua ryhmään yhden tai useamman kuukauden ajan. Pienryhmän hinta on 75€ / kk.

Katso lisää alkavista pienryhmistä täältä

Syksyn 2020 ryhmäliikuntakalenteri 31.8. ->

 

**********

Päivitetty 21.7. klo 19.00.

**********

**********

 •  1.6. lähtien sisällä pidettävillä tunneilla on 18 paikkaa! Otathan paikkasi lattialla olevien paikkamerkintöjen mukaan, niin kaikille riittää mukavasti tilaa. Ulkotunneilla on tuttuun tapaan 25 paikkaa.
 • Livelähetyksiä jatketaan nykyisellä laajuudella juhannusviikolle saakka. Allaolevasta kalenterista löydät ”live”-merkityt tunnit, jotka näet myös MyHelt-kanavallamme.
 • Ulkotunnit pidetään ulkona kelillä kuin kelillä.
 • 1.6. lähtien ulkotunneista nautiskellaan parkkipaikan sijasta Linean vehreällä takapihalla!

***********

Päivitetty 18.5. klo 18.00.

Voimassaolevalla ryhmäliikunnan lukujärjestyksellä jumpataan juhannusviikolle saakka, ja kalenteriin lisätään kesäkuun alusta lähtien sunnuntain BodyPump klo 17.30. Tunnin ohjaa Sonja. Juhannuksen jälkeen kesän kalenteri näyttää seuraavalta:

Uutta mukavaa on tiedossa jo kesäksi, sillä tiistaisin saadaan nauttia kesäilloista Laviksen tahtiin! Näissä tansseissa ei kukaan tallo varpaille! Lavis on helppo ja hauska lavatanssiaskeleita ja jumppaa yhdistelevä tunti, jossa vaihtelevat lavatanssilajit jivestä sambaan, jenkkaan ja cha chahan. Kuntoilun ohella tällä hyvän mielen tunnilla opitaan lavatanssiaskeleiden perusteita. Tunti pidetään säävarauksella ulkona, Elinan ohjaamana.

Ulkotunteja on luvassa myös kesällä. Juhannuksen jälkeen tunneilla on säävaraus ukkosmyrskyn ja kaatosateen varalle. Tällöin tunti pidetään ryhmäliikuntasalissa.

Ohjattu Muksula käynnistyy 18.5. Lue alta toimintaohjeet!

Ohjatun Muksulan käynnistymistä on kyselty viime aikoina, joten tarjoamme Muksulavuoroja toistaiseksi maanantaisin ja torstaisin. Pyrimme tekemään Muksulassa olemisen turvalliseksi, joten huomioithan seuraavat käytänteet:

 • Yhden 60 minuutin mittaisen vuoron voi varata yhden perheen lapsi/lapset kerrallaan. Vuorojen välissä on 15 minuutin vaihto, jolloin ohjaaja puhdistaa kosketuspintoja ja leluja.

 • Varaukset ja peruutukset tehdään entiseen tapaan samana päivänä klo 12 mennessä. Äkillisistä sairastumisista/peruutuksista tulee ilmoittaa välittömästi, jolloin vuoro voidaan vapauttaa jonopaikalla olevalle.

 • Ethän tuo kipeää tai nuhaista lasta Muksulaan. Korona-tilanteen vuoksi allergianuha tms. oireet ovat peruste olla saapumatta Muksulaan.

 • Sekä lapset että vanhemmat saapuvat ja lähtevät Linealta huolellisen käsipesun kautta.

Muksula palvelee toistaiseksi siis vain varausten perusteella, ja ilmoitamme kun tila on jälleen omatoimisesti käytettävissä!

**********

Päivitetty 13.4. klo 19.00.

Pääsiäisen jälkeen ryhmäliikuntakalenteriin on luvassa pieniä muutoksia, ja aivan mahtavia sellaisia! Paljon toivottuja ulkotunteja saadaan lisää, ja niitä on lähes päivittäin. Kaikki sisätunnit tarjoillaan sinulle livelähetyksinä kotona tehtäväksi MyHelt-treenikanavallemme. Tunnit löytyvät jälkikäteen palvelusta tallenteina, jolloin voit tehdä harjoituksen juuri silloin kun sinulle sopii.

MyHelt-treeni- ja hyvinvointikanavaltamme löydät tällä hetkellä yli 30 erilaista treenivideota- ja livetallennetta. Palvelu on saatavilla veloituksetta asiakkaillemme, joilla on voimassa oleva jäsenyys. Myös 10 kerran kortilla pääsee mukaan palvelun käyttäjäksi. Ole yhteydessä meihin info@liikuntakeskuslinea.fi.

**********

Päivitetty 21.3. klo 14.00.

Mahtavia uutisia! Me olemme luoneet MyHelt-palveluun Linean oman treeni- ja hyvinvointikanavan! Tarjolla on live-treenejä kotona toteutettavaksi, treenivideoita sekä kirjallisia treeniohjeita. Kanavan sisältöä on jäsenillemme maksuton.

MyHelt-palvelun jäsenemme saavat käyttöönsä seuraavasti:

 • Lähetä meille viestiä info@liikuntakeskuslinea.fi, ja kerro mitä sähköpostiosoitetta tulet käyttämään käyttäjätunnuksenasi, kun rekisteröidyt MyHelt-palveluun.
 • MyHelt-palvelua voi käyttää tietokoneella, tai ladata mobiililaitteille sovelluksen Googlen tai Applen sovelluskaupoista
 • Kun olet saanut meiltä sähköpostitse kuittauksen, olemme aktivoineet sinulle palveluun kultajäsenyyden, ja täten pääsyn kaikkiin Linean taltioituihin materiaaleihin ja live-lähetyksiin.
 • ”Sisällöt” –> ”Kanavat” ja sieltä voit hakutoiminnolla etsiä Linean kanavan. Kanavalta löytyy nyt 8 erilaista treenivideota. Kanavamme täydentyy pian yinjoogalla, tekniikkavideoilla sekä uusilla lihaskuntoharjoituksilla. Suunnitteilla on myös rentoutusharjoituksia sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta vaikutteita saaneita harjoituksia ikävien, ahdistavien ajatusten ja tuntemusten hallintaan.
 • ”Sisällöt” –> ”Live-tunnit” -osiosta löydät alkavia live-tunteja. ”Kaikki kanavat”-pudotusvalikosta saat suodatettua näkyviin Linean tulevat tunnit. HUOM! Live-tunnit toimivat tällä hetkellä varmimmin tietokoneella katsottuna!
  • Ennen tunnin alkua kyseisen tunnin kohdalla aktivoituu sininen ”Aloita”-painike, josta painamalla pääset mukaan seuraamaan live-lähetystä.

Tulossa on myös kaikille veloituksettomia näytetunteja! Mikäli meille ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä, saa kanavamme hopea- tai kultajäsenyyden ostettua käyttöönsä pankki- tai luottokortilla MyHelt-palvelussa.

**********

Päivitetty 18.3.2020 klo 9.30.

Tällä hetkellä ryhmäliikuntatuntimme järjestetään 9 hengen pienryhmissä. Muistathan varata paikkasi tunnille! Olemme aloittamassa tuntien live-lähetykset vielä tämän viikon aikana, jolloin pääset osallistumaan tunneillemme kotoasi käsin!

Ryhmäliikuntakalenterin osalta tulemme tekemään seuraavia muutoksia, jotta pystymme pitämään tiloissamme samanaikaisesti liikkuvien asiakkaiden määrän mahdollisimman kohtuullisena. Samassa tilassa pidettävien tuntien välissä on 15 minuutin tauko, jotta välineet ehditään puhdistaa huolellisesti ennen ja jälkeen tuntien. Tunneille voit ottaa mukaan oman jumppa/joogamaton, tai ison pyhkeen maton suojaksi. Suositeltavia ovat myös salihanskat, jotka on hyvä kuitenkin pestä käytön jälkeen.

Seuraathan tältä sivulta live-lähetystemme käynnistymistä, ja saat ohjeet miten liittyä mukaan kotoasi käsin!

Kuntosali palvelee entiseen tapaan, huolehdithan seuraavista asioista treenatessasi:

 • Puhdista laitteen kahvat ja muut kosketuspinnat käytön jälkeen
 • Ota itsellesi väljää tilaa salilla
 • Käytä käsien desinfiointiainetta treenin lomassakin
 • Vältä juomapullon suukappaleen koskettelua
 • Jos käytät treenipyyhettä tai salihanskoja, pese ne käytön jälkeen

Kuntosaliopastus on toistaiseksi tauolla.

**********

Päivitetty 16.3.2020 klo 19.00.

Koronavirus herättää monenlaista pohdintaa ja kysymyksiä. Haluamme kertoa, että toimintamme jatkuu ryhmäliikunta- ja kuntosalipalveluiden osalta allamainituin muutoksin. Hierontapalvelut toimivat normaalisti.

Toiminnassamme on tapahtunut seuraavia muutoksia:

 • Ryhmäliikuntaryhmien osallistujamäärä rajataan 10 henkilöön 16.3. alkaen
 • Ohjattu Lapsiparkki Muksula on tauolla 17.3. lähtien. Tila on poissa myös omatoimikäytöstä toistaiseksi.
 • Senioriryhmät ovat siirtyneet tauolle alkaen 18.3. , jatkuen näillä näkyminen huhtikuun loppuun. Toukokuun ryhmistä ilmoitamme tällä sivulle huhtikuun lopussa. Riskiryhmien kohdalla emme halua osaltamme lisätä sairastumisen mahdollisuutta.

*******************

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden liikkua myös kotona!

Me olemme käärineet hihat, jotta voit pitää kuntoasi yllä myös kotoa käsin! Olemme avaamassa tiistaina 17.3. Myhelt.com -palveluun oman treenikanavan asiakkaillemme. Lisäksi myymme varastosta pois käytettyjä 18 kg pump-levytankosettejä sekä voimistelurenkaita ja -hihnoja huokeaan hintaan 29€!

Myhelt-treeni- ja hyvinvointikanavallemme olemme ladanneet mm. lämmittely, kehonhuolto- ja lihaskuntotreenejä, joiden pituus on n. 10-30 minuuttia. Viikon mittaan palvelu täydentyy kahvakuulatreenillä, core-, kehonpaino-, pilates- ja yinjooga-harjoituksilla. Kirjat- ja lehdet-osiosta löydät valmiita lihaskuntotreeniohjeita sekä oman kehon painolla että välineillä tehtäväksi. Eikö kuulostakin aika mahtavalta! Meille on tärkeää, että pysyt kunnossa myös kotona!

Pistä meille viestiä vastaamalla vastaamalla tähän viestiin, sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi tai soita 040 352 7300, niin saat treeni- ja hyvinvointikanavamme käyttöösi! Kerro meille, mitä sähköpostiosoitetta tulet käyttäjätunnuksenasi palvelussa käyttämään, niin saat kanavamme palvelut sinulle auki. Palvelua voit käyttää tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Lataa Helt-sovellus itsellesi täältä:

Luo itsellesi palveluun käyttäjätunnus, ilmoita siitä meille ja avaamme kanavamme käyttöösi!

Lisäksi käytössänne on LesMills-kotitreenipalvelu kahden kuukauden ajan osoitteessa https://lmod.com/club

Kotitreenipalvelussa on valittavana 95 erilaista treeniä palvelun kautta!

*******************************************

Välineet kotiin edullisesti 29 €! 

18 kg pump-levytankosettejä on tarjolla rajoitettu määrä. Setti sisältää kiekot 2 x 5 kg, 2 x 2,5 kg ja 2 x 1 kg, tangon sekä lukot x 2. Lisälevypainoja voi hankkia seuraavasti: 2 x 5kg = 8€, 2 x 2,5kg = 5€. Voimistelurenkaita ja harjoitusnauhoja käytetään samaan tapaan, ja ne myydään pareittain. Harjoitusnauhan pituus on n. 220cm, renkaissa hihnan koko pituus on n. 450cm.

Välineet ovat myynnissä asiakaspalvelussamme ma-to klo 15-19 ja pe klo 15-18.

**********************

Olethan osaltasi mukana mahdollistamassa, että olemme sinun lähiliikuntapaikkasi myös jatkossa!

Tämänhetkinen tilanne on ajanut paitsi monet muut yrittäjät, niin meidät myös epävarmuuden äärelle. Haluamme olla Sinun lähin liikuntapaikkasi tulevaisuudessakin, ja tarjota vaihtoehdon isoille ketjusaleille. Toivomme, että hyödynnät Sinulle tarjoamamme kotitreeni- ja välinemahdollisuudet, ja pidät jäsenyytesi voimassa, mikäli se vain on sinulle mahdollista. Jokainen kuukausimaksu on meille tärkeä!

Myös lahjakortit ovat oiva keino panostaa omaan hyvinvointiin tulevaisuudessa. Linean lahjakortin voit hankkia asiakaspalvelumme lisäksi myös verkkokaupastamme. Kaikki tästä eteenpäin ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla