UKK

Sopimustyypit ja hinnasto

Tämän otsikon alla vastaamme esimerkiksi näihin ja moniin muihin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa, kun Linean 12 kk sopimusta sanotaan sitoutumisriskittömäksi? Kannattaako valita 12 kk kortti vai toistaiseksi voimassaoleva kortti? 12 kk kortti olisi selkeästi edullisempi, mutta mitä jos haluankin jostain syystä lopettaa kesken sopimuskauden?

Lue lisää »


Kahden viikon kokeilu ja harjoittelun aloittaminen

Tästä osiosta löydät vastauksen esimerkiksi näihin ja useisiin muihin kysymyksiin: Kuka voi käyttää 2 viikon kokeilujakson ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia paketin päättymisen jälkeen? Miten 2 viikon kokeilujakso käytännössä toimii? Mitä 2 viikon kokeilujakson esittelyssä tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa? Kuuluuko 2 viikon kokeiluun tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliopastus?

Lue lisää »


Ryhmäliikunta, lapsiparkki Muksula ja nettiajanvarauksen käyttö

Täältä löytyy vastaus esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mistä voin nähdä Linean ryhmäliikuntakalenterin? Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta? Minulla on voimassaoleva yhdistelmäkortti, mutta järjestelmä ilmoittaa varausta tehdessä, että ”Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille.” Mitä minun pitäisi tehdä?

Lue lisää »

Valmennuspalvelut – henkilökohtainen valmennus / personal training, pienryhmävalmennus ja ravintovalmennus

Tästä osiosta löytyy vastauksia valmennuspalveluitamme koskeviin kysymyksiin. Vastaamme esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Löysin Linean sivuilta Personal training -hinnaston, mutta en oikein tiedä montako tapaamista tarvitsen ja paljonko valmennukseni tulisi maksamaan? Huomasin hinnastossa pienryhmävalmennuksen. Kuinka sellaiseen pääsee ja kuka sitä voi käyttää? Onko Personal Training pelkkää kuntosaliharjoittelua vai kuuluuko siihen muutakin? Mitä ravintovalmennuksessa käytännössä tapahtuu?

Lue lisää »


Maksuvälineet ja lahjakortit

Etsitkö vastausta maksuvälineitä ja lahjakortteja koskeviin kysymyksiin? Vastaamme tässä osiossa esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä maksuvälineet (ml. maksusetelit, yms) käyvät Linealla?Voiko Smartum –seteleitä tai vastaavia maksuvälineitä käyttää hierontojen maksamiseen? Voiko kuukausimaksua koskevan laskun saada e-laskuna? Voiko Linealle ostaa lahjakortteja? Entä voiko hierojille ostaa lahjakortteja Linean asiakaspalvelusta? Miten pitkään Linealle ostetut lahjakortit ovat voimassa?

Lue lisää »


Testauspalvelut ja muut aiheet

Testauspalveluita ja muita aiheita koskevasta osiosta löydät vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Kävin Linealla kehonkoostumusanalyysissä. Löysin myöhemmin vanhat jostain messuilta saamani tulokset, jotka olivat erilaiset. Miksi näissä on eroa? Miten Linealla tarjottava Energiatesti eroaa normaalista lihaskuntotestistä? Ovikortilla pääsee kulkemaan päivittäin klo 5.00 – 22.00. Pitääkö minun siis olla ulkona klo 22.00 vai voinko olla salilla pidempään? Minne voin pysäköidä Linean parkkialueella?

Lue lisää »

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla