Kahden viikon kokeilu ja harjoittelun aloittaminen

Tästä osiosta löydät vastauksen esimerkiksi näihin ja useisiin muihin kysymyksiin: Kuka voi käyttää kahden viikon kokeilun ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun päättymisen jälkeen? Miten kahden viikon kokeilu käytännössä toimii? Mitä kahden viikon kokeilun aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa? Kuuluuko kahden viikon kokeiluun tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliohjaus?

1 Kuka voi käyttää kahden viikon kokeilun ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun jälkeen?

Kahden viikon kokeilun voivat käyttää kaikki, joilla ei ole ollut aiemmin sopimusta Linealla. Kokeilujakso ei aiheuta mitään sen jälkeisiä sitoumuksia.

2 Miten kahden viikon kokeilu käytännössä toimii?

Kahden viikon kokeilun voi aloittaa täyttämällä lomakkeen netissä. Otamme lomakkeen saatuamme yhteyttä ja sovimme aloituksen kokeilujaksollesi. Toki voit myös tulla paikanpäälle asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa ja aloittaa kokeilujaksosi välittömästi.

Kahden viikon kokeilun aikana pääset testaamaan palveluitamme aukioloaikojemme ja ryhmäliikuntatuntiemme puitteissa ovikortin hinnalla 10€. Ovikortilla pääset käyttämään kuntosaliamme klo 5.00-22.00 välisenä aikana.

Kahden viikon kokeiluun sisältyy myös mahdollisuus varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille ja lapsiparkki Muksulaan. Kahden viikon kokeilujakson aikana Muksulan käyttö on maksutonta.

3 Mitä kahden viikon kokeilun aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa?

Kahden viikon kokeilun aloituksessa käymme kanssasi läpi tilat ja yleiset käytänteet. Samalla voimme esimerkiksi käydä tuntivalikoimaamme läpi, jos haluat suosituksia mitkä tunnit sopisivat mielestämme erityisen hyvin sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Aloituksen yhteydessä saat myös ovikortin, joka mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen myös asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella.

Kokeilujakson aloitukseen on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia. Voit halutessasi ottaa treenivarusteet mukaan jo aloitustapaamiseen ja käydä samoilla vauhdeilla ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalilla. Jos ajattelit käydä ryhmäliikuntatunnilla jo aloitustapaamisen yhteydessä, otathan etukäteen yhteyttä niin pystymme varmistamaan tunnin varaustilanteen.

4 Kuuluuko kahden viikon kokeiluun tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliohjaus?

Kahden viikon kokeiluun ja varsinaisiin sopimuksiin ei kuuluu kuntosaliohjausta. Sen sijaan salitreenejä aloitteleva voi hankkia itselleen edullisesti Äkkilähdön (49 €), jonka avulla treenit lähtevät sujumaan tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla.

Laajempaa ohjausta / valmennusta kaipaavien kannattaa perehtyä tarkemmin kuntosaliohjaus– ja personal training –palveluihimme.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla