Kahden viikon maksuton kokeilu ja harjoittelun aloittaminen

Tästä osiosta löydät vastauksen esimerkiksi näihin ja useisiin muihin kysymyksiin: Kuka voi käyttää kahden viikon maksuttoman kokeilun ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun päättymisen jälkeen? Miten kahden viikon maksuton kokeilu käytännössä toimii? Mitä kahden viikon maksuttoman kokeilun aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa? Kuuluuko kahden viikon maksuttomaan kokeiluun tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliohjaus?

1 Kuka voi käyttää kahden viikon maksuttoman kokeilun ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun jälkeen?

Kahden viikon maksuttoman kokeilun voivat käyttää kaikki, joilla ei ole ollut aiemmin sopimusta Linealla. Maksuton kokeilujakso ei aiheuta mitään sen jälkeisiä sitoumuksia.

2 Miten kahden viikon maksuton kokeilu käytännössä toimii?

Kahden viikon maksuttoman kokeilun voi aloittaa täyttämällä lomakkeen netissä. Otamme lomakkeen saatuamme yhteyttä ja sovimme aloituksen maksuttomalle kokeilujaksolle. Toki voit myös tulla paikanpäälle asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa ja aloittaa maksuttoman kokeilujakson välittömästi.

Kahden viikon maksuttoman kokeilun aikana pääset testaamaan palveluitamme asiakaspalvelumme aukioloaikojen ja ryhmäliikuntatuntien puitteissa. Halutessasi voit hankkia jo kokeilujakson ajalle ovikortin (10 €), jolloin pääset kulkemaan ulko-ovesta päivittäin klo 05.45 – 22.00.

Kahden viikon maksuttomaan kokeiluun sisältyy myös mahdollisuus varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille ja lapsiparkki Muksulaan. Kahden viikon kokeilujakson aikana Muksulan käyttö on maksutonta.

3 Mitä kahden viikon maksuttoman kokeilun aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa?

Kahden viikon maksuttoman kokeilun aloituksessa käymme kanssasi läpi tilat ja ”pelisäännöt”. Samalla voimme esimerkiksi käydä tuntivalikoimaamme läpi, jos haluat suosituksia mitkä tunnit sopisivat mielestämme erityisen hyvin sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Aloituksen yhteydessä saat myös mahdollisesti hankkimasi ovikortin, joka mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen myös asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella.

Kokeilujakson aloitukseen on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia. Voit halutessasi ottaa treenivarusteet mukaan jo aloitustapaamiseen ja käydä samoilla vauhdeilla ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalilla. Jos ajattelit käydä ryhmäliikuntatunnilla jo aloitustapaamisen yhteydessä, otathan etukäteen yhteyttä niin pystymme varmistamaan tunnin varaustilanteen.

4 Kuuluuko kahden viikon maksuttomaan kokeiluun tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliohjaus?

Kahden viikon maksuttomaan kokeiluun ja varsinaisiin sopimuksiin ei kuuluu kuntosaliohjausta. Sen sijaan salitreenejä aloitteleva voi hankkia itselleen edullisesti SaliStartin (49 €), jonka avulla treenit lähtevät sujumaan tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla.

Laajempaa ohjausta / valmennusta kaipaavien kannattaa perehtyä tarkemmin kuntosaliohjaus– ja personal training –palveluihimme.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla