Ryhmäliikunta, lapsiparkki Muksula ja nettiajanvarauksen käyttö

Täältä löytyy vastaus esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Onko nettiajanvarauksessa jotain erityistä mitä pitäisi tietää? Mistä voin nähdä Linean ryhmäliikuntakalenterin? Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta? Minulla on voimassaoleva yhdistelmäkortti, mutta järjestelmä ilmoittaa varausta tehdessä, että ”Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille.” Mitä minun pitäisi tehdä?

1 Onko nettiajanvarauksessa jotain erityistä mitä pitäisi tietää?

Löydät ohjeita yleisimpiin nettiajanvarausta koskeviin asioihin täältä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos tarvitset johonkin asiaan tai tilanteeseen tarkempia ohjeita.

2 Mistä voin nähdä Linean ryhmäliikuntakalenterin?

Klikkaa kotisivujemme oikeassa yläkulmassa olevaa ajanvaraus –painiketta tai siirry nettiajanvarauksen näkymään tästä. Siirryttyäsi nettiajanvaraukseen valitse valikosta ryhmäliikunta. Kaikki pääsevät vapaasti selaamaan ryhmäliikuntakalenteria, mutta varauksen tekeminen edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Löydät kuvan kalenterista myös tästä linkistä.

Myös Linean muut palvelut varataan samasta kalenterista yksillä tunnuksilla.

3 Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta?

Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta. Ryhmäliikuntatuntien kaikki paikat ovat kuitenkin varattavissa ennakkoon, joten kannattaa katsoa nettiajanvarauksen kautta tai kysyä asiakaspalvelustamme onko tunnilla vapaita paikkoja.

Muista myös, että kaikki lunastamattomat varaukset vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua eli ne ovat tämän jälkeen vapaasti kaikkien lunastettavissa asiakaspäätteelle leimaamalla.

4 Minulla on voimassaoleva yhdistelmäkortti, mutta järjestelmä ilmoittaa varausta tehdessä, että ”Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille.” Mitä minun pitäisi tehdä?

Ilmoitus johtuu siitä, ettei järjestelmä tunnista sopimustasi. Lähes poikkeuksetta tämä johtuu siitä, että nettiajanvarauksen tunnuksia ei ole aktivoitu sähköpostiin tulleen linkin kautta. Toki on myös mahdollista, että jokin asetus on mennyt tiedoissasi väärin. Nämä molemmat asiat ratkeavat helposti, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme info@liikuntakeskuslinea.fi tai 040 352 7300.

5 Onko nettiajanvarauksessa jotain aikarajoja varausten ja peruutusten osalta?

Kyllä on. Muita palveluita kuin ryhmäliikuntatunteja eli hierontoja, fysioterapiaa, kehonkoostumusanalyysejä, jne on mahdollista varata vielä neljä (4) tuntia ennen ko. palvelun alkamisajankohtaa. Näitä palveluita pystyy perumaan nettiajanvarauksen kautta vielä kaksitoista (12) tuntia ennen ko. palvelun alkamisajankohtaa. Näissä palveluissa (esim. hieronta) on hyvä muistaa, että peruuttamatta jätettyjen aikojen osalta varatut palvelut veloitetaan täysimääräisinä.

Ryhmäliikuntatuntien osalta varauksia pystyy tekemään ja perumaan vielä kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua.

Ryhmäliikuntatuntien osalta kannattaa muistaa, että varaus pitää lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspäätteen leimauksella. Varaamasi paikka vapautuu muiden käyttöön, jos et ole lunastanut paikkaasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Lisäksi veloitamme kolme (3) euroa jokaisesta lunastamattomasta ryhmäliikuntavarauksesta.

Ryhmäliikuntavarausten osalta kannattaa muistaa myös jonopaikat – vaikka tunti olisi täynnä, niin kannattaa ilmoittautua mahdollisesti vielä vapaana olevalle jonopaikalle. Mikäli joku paikan varannut peruuttaa varauksensa, nousevat jonossa olevat varausjärjestyksessä varsinaiselle paikalle. Jonosta varsinaiselle paikalle siirtyvät saavat viestin asiasta.

6 Pääsin ryhmäliikuntatunnin varauksessa jonopaikalle. Mitä tämä tarkoittaa?

Ryhmäliikuntatunneissa on ennalta asetettu määrä jonopaikkoja, joihin on mahdollista ilmoittautua tunnin varausten tultua täyteen. Mikäli joku varsinaisen paikan varannut peruuttaa varauksensa, nousevat jonossa olevat varausjärjestyksessä varsinaiselle paikalle. Jonosta varsinaiselle paikalle siirtyvät saavat viestin asiasta.

7 Voinko menettää ryhmäliikuntatunnille varaamani paikan? Entä mitä tapahtuu, jos en joskus tule varaamalleni tunnille?

Ryhmäliikuntatuntien osalta varaamasi paikka pitää lunastaa asiakaspäätteelle leimaamalla viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos et ole lunastanut varaamaasi paikkaa ko. ajankohtaan mennessä, vapautuu se muiden käyttöön. Käytännössä kuka tahansa voi tällöin viedä paikkasi leimaamalla itsensä tunnille asiakaspäätteen kautta.

Mikäli jätät saapumatta ryhmäliikuntatunnilla johon sinulla on varaus, veloitamme tästä aina kolme (3) euroa / lunastamaton varaus.

Muiden kuin ryhmäliikuntavarausten (esim. hieronta) osalta on hyvä huomioida, että peruuttamatta jätettyjen aikojen osalta varatut palvelut veloitetaan täysimääräisinä.

8 Miten voin varata 12 kuukauden sopimusetuihin kuuluvia palveluita?

Nettiajanvaraus tunnistaa voimassaolevan 12 kk sopimuksesi automaattisesti, kun olet kirjautuneena. Tällöin valikosta löytyy omana kohtanaan ”12 kk sopimuspalvelut”, jonka kautta pääset varaamaan ko. palveluita.

9 Voiko lapsiparkki Muksulaa käyttää ilman varausta ohjattuna aikana? Entä voiko Muksulaa käyttää omatoimisesti esimerkiksi viikonloppuisin?

Lapsiparkki Muksulassa on arkisin klo 16.45 – 20.15 ohjaaja paikalla ennakkovarausten perusteella. Ohjaajan ollessa paikalla Muksulaan voi tulla ilman varausta ainoastaan, jos paikkoja on vapaana.

Muksula on kuntosalin välittömässä yhteydessä ja se on asiakkaidemme käytössä ohjattujen aikojen ulkopuolella. Lapsesi voi siis tulla omatoimisesti Muksulaan treeniesi ajaksi esimerkiksi viikonloppuna.

Lasten osalta on hyvä muistaa, että heidän paikkansa on Muksulassa – ei missään nimessä esimerkiksi kuntosalin puolella. Tämä on tärkeä asia huomioida sekä lasten turvallisuuden että muiden asiakkaiden viihtyisyyden ja onnistuneiden treenien osalta. Lapset ovat Linealla aina vanhempiensa vastuulla.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla