Sopimustyypit ja hinnasto

Tämän otsikon alla vastaamme esimerkiksi näihin ja moniin muihin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa, kun Linean 12 kk sopimusta sanotaan sitoutumisriskittömäksi? Kannattaako valita 12 kk jäsenyys, 3 kuukauden jäsnyys vai toistaiseksi voimassaoleva kortti? 12 kk jäsenyys olisi selkeästi edullisempi, mutta mitä jos haluankin jostain syystä lopettaa kesken sopimuskauden?

1 Mitä tarkoittaa, kun Linean 12 kk jäsenyyttä sanotaan sitoutumisriskittömäksi?

Linealla myös 12 kk jäsenyyss on irtisanottavissa kesken sopimuskauden ilman erillistä sopimusehdoissa mainittua perustetta (muutto, terveydelliset syyt). Jos haluat irtisanoa sopimuksesi kesken sopimuskauden, niin laskutamme tällöin jo käyttämistäsi kuukausista erotuksen toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen mukaiseen hintaan. Käytännössä siis muutamme sopimuksesi takautuvasti toistaiseksi voimassaolevaksi, etkä maksa euroakaan enempää kuin mitä olisit maksanut vastaavasta treeniajasta toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Esimerkki:

Asiakas hankkii 12 kk yhdistelmäjäsenyyden tammikuun alusta alkaen. Hänen elämäntilanteensa kuitenkin muuttuu ja hän haluaa päättää sopimuksensa toukokuun loppuun. Asiakas siis käyttää 12 kk sopimuskaudestaan ainoastaan viisi kuukautta. Euroina tämä tarkoittaa:

  • Yhdistelmäkortin kuukausiveloitus 12 kk sopimuksella 59 €/kk
  • Toistaiseksi voimassaolevan yhdistelmäkortin hinta 69 €/kk
  • Sopimustyyppien välinen erotus 10 €/kk
  • Asiakas on siis maksanut tammi-toukokuussa harjoittelumaksuja 5 kk x 59 €/kk ja hänen irtisanoessa sopimuksen häneltä laskutetaan erotus jo käytettyjen kuukausien osalta eli 5 kk x 10 €/kk = 50 €
  • Lopputulos on täysin sama kuin tilanteessa, jossa asiakkaalla olisi ollut koko ajan toistaiseksi voimassaoleva sopimus eli hän olisi maksanut 5 kk x 69 €/kk

2 Kannattaako valita 12 kk jäsenyys, 3 kk jäsenyys vai toistaiseksi voimassaoleva kortti?

12 kk jäsenyys on edullisin ja helpoin vaihtoehto tehdä meille sopimus. 12 kuukauden jäsenyyteen meillä liittyy myös jäsenetuja, kuten kehonkoostumus mittaus kauden alussa sekä maksuton lapsiparkin käyttö. 3kk jäsenyydet puolestaan ovat määräaikaisia ja napakoita jäsenyyksiä. Myös 3 kk jäsenyyksissä valittavanasi on kuukausilaskutus tai kertamaksu. 3kk jäsenyydet sopivat vaihtuviin elämäntilanteisiin, tai mikäli haluat esimerkiksi kokeilujaksosi jälkeen vielä jatkaa treenejäsi ilman pitkää sitoutumista. Toistaiseksi voimassaoleva kortti sopii hyvin esim. työmatkan vuoksi paikkakunnalle saapuvalle.

 

3 12 kk jäsenyys olisi selkeästi edullisempi, mutta mitä jos haluankin jostain syystä lopettaa kesken sopimuskauden?

Kesken sopimuskauden tapahtuvat lopettamiset ovat harvinaisia. Varsinkin kun sopimuskauden saa katkaistua sopimusehdoissa mainituissa tilanteissa (esim. terveydelliset syyt). Mikäli haluat kuitenkin jostain sopimusehtoihin kuulumattomasta syystä lopettaa sopimuksesi kesken sopimuskauden, niin noudatamme täysin läpinäkyvää ja selkeää mallia:

Muutamme sopimuksesi takautuvasti toistaiseksi voimassaolevaksi eli laskutamme jo käyttämistäsi kuukausista erotuksen toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen.

Katso laskentaesimerkki ylhäältä kohdasta : ”Mitä tarkoittaa, kun Linean 12 kk jäsenyyttä sanotaan sitoutumisriskittömäksi?”

4 Päättyykö 12 kk jäsenyys, kun sopimusaika tulee täyteen vai jatkuuko sopimus automaattisesti ja miten?

12 kk kuukausimaksullinen jäsenyys uusiutuu automaattisesti, ellei asiakas ilmoita viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä siitä, että haluaa sopimuksen päättyvän sopimuskauden täyttyessä. 12 kk jäsenyys uudistuu uutena 12 kk jäsenyytenä, ja se on irtisanottavissa jo laskutetun kauden päätteeksi. Kertamaksulliset 12 ja 3 kk jäsenyydet päättyvät automaattisesti sopimuskauden loputtua.

5 12 kk jäsenyyteni uusiutui vähän aikaa sitten. Onko minulla oikeus sopimusetuihin kuuluviin palveluihin?

Kyllä, sopimuksen uusiutuminen tarkoittaa samalla myös etuihin kuuluvien palvelujen uusiutumista.

6 Olen hankkinut 12 kk yhdistelmäjäsenyyden, mutta olenkin huomannut käyttäväni pelkkää kuntosalia. Voiko korttityypin vaihtaa kesken sopimuskauden?

Kyllä, voit vaihtaa korttityypin kesken sopimuskauden yhdistelmäkortista kuntosalikorttiin tai toisinpäin.

7 Minulla on 12 kk kuntosalijäsenyys, ja olen alkanut miettimään myös ryhmäliikuntatunneilla käymistä. Miten pääsen kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja?

Kuntosalikortilla harjoittelevat voivat käydä ryhmäliikuntatunneilla edullisella kertamaksulla (4 €/krt). Jos innostut jostain ryhmäliikuntatunnista enemmän, kannattaa harkita jäsenyyden vaihtamista yhdistelmäkorttiin, sillä jäsenyyksien hintaero on 10€.

8 Milloin kannattaa harkita 10 kerran korttia?

10 kerran kortti on tarkoituksenmukainen valinta harvakseltaan treenaaville eli niissä tilanteissa, joissa käyntejä tulee kuukauden aikana korkeintaan viisi (5) kappaletta tai pelkkää kuntosalia käytettäessä korkeintaan neljä (4) kappaletta.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla