Ajankohtaista

Ajantasainen tilanne palveluistamme

katso täältä

Hiihtoloman ryhmäliikuntakalenteri

Hiihtolomaviikko tuo Linean ryhmäliikuntakalenteriin pieniä muutoksia, ja uusia tuulia! Muutama tunti huilaa tämän viikon, maanantain CrossBody Circuit pidetään isossa ryhmäliikuntasalissa, tiistaina päästään jumpalle Maarin Muokkaukseen ja pyöräilijöitä hemmotellaan peräti kolmella tunnilla. Perjantain 60 minuutin Cyclingin ohjaa Anne.

Lisäksi sunnuntain alkuillassa kuntonyrkkeillään seuraavat neljä viikkoa Maarit Suhosen johdolla. Kuntonyrkkeilytunneille tarvitset ennen kaikkea iloisen ja rennon treeniasenteen. Tunnilla ei treenata hampaat irvessä, vaan hyvässä hengessä vastavuoroisella asenteella. HIKI on taattu ja tehokas koko kropan treeni 🙂

Välineet, mitä pakata treenikassiin:

– Nyrkkeilyhanskat (ei mielellään pieniä säkkihanskoja, vaan isompikokoiset normaalit hanskat), Linealla on myös hanskoja, jos et vielä omista omia.

– Ranneliinat tukemaan rannetta ja rystysiä

– Treenikengät tai tossut

– Vesipullo ja hikipyyhe

Tunnit sisältävät tekniikkaharjoittelua, pariharjoituksia, lihaskunto- ja liikkuvuus harjoituksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa sekä monipuolisesti eri välineitä. Tunnilla ei tehdä liikkeitä musiikin tahtiin, vaan jokainen tekee ns. Omaa treeniään omista lähtökohdistaan, oman kuntonsa ja tasonsa mukaan. Tämä treeni sopii yhtä hyvin niin miehille kuin naisille.

Treenien kesto on 75 minuuttia, joten muistathan huolehtia, että olet syönyt hyvin päivän aikana sekä nauttinut nestettä riittävästi!

 

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla