Anu Lahtinen

Linean yhteydessä fysio- ja lymfaterapiaa, hierontoja sekä akupunktiota tarjoava Anu on luonteeltaan rauhallinen, tarkka, kannustava ja joustava. Vapaa-aikana saatat törmätä Anuun kuntosalilla, lenkkipolulla koiran kanssa tai jalkapallokentillä lasten harrastuksen parissa.

Kouluttautumisissa Anu on pyrkinyt syventymään tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Anun työtä fysioterapeuttina ohjaa jatkuva halu omien tietojen ja taitojen kehittämiseen. Manuaalisissa taidoissa Anulta löytyy lempeämpiä otteita lymfaterapiasta ja tarpeen mukaan napakampia tekniikoita esimerkiksi triggerpainelusta tai fasciakäsittelystä.

Anu tuottaa palvelunsa yhteistyössä Fysios Oy:n kanssa. Ajan Anun palveluihin varaat helpoimmin suoraan netistä. Tavoitat Anun tarvittaessa myös puhelimitse numerosta 044 289 6363 tai sähköpostilla anu.lahtinen@fysiolinea.fi.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla