Susanna Tommola

Susanna on työterveyspsykologi, fysioterapeutti, Personal trainer ja ravintovalmentaja (Trainer4You). Valmentajana Susanna toiminut viiden vuoden ajan, tavoitteenaan yhdistää psykologian alan osaaminen liikunta- ja ravitsemusvalmennukseen. Viimeisten vuosien aikana hän on täydentänyt osaamistaan kouluttautumalla fysioterapeutiksi.

Valmennuksessa Susanna pyrkii tarjoamaan asiakkailleen työkaluja, harjoitteita ja oivalluksia, jotka tähtäävät kokonaisvaltaiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin, oli kyse sitten työhyvinvoinnista tai elämäntapamuutoksesta. Lisäksi Susanna pystyy hyödyntämään valmennuksissa tarvittaessa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa otetta. Valmentajana hän haluaa haastaa Sinut muutoksen äärelle tarkastelemaan omaa arkeasi ja toimintatapojasi. Susanna tarjoaa vain harkitusti valmiita ohjeita, mutta on mielellään luotsaamassa sinua matkallasi, kun olet valmis aloittamaan matkan kohti terveempää ja virkeämpää arkea! Joko kääritään hihat?

Susanna on valmennustehtäviensä lisäksi Liikuntakeskus Linean toimitusjohtaja ja yrittäjä.

 

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla