FAQ

Jäsenyydet:

12 kk jäsenyys olisi selkeästi edullisempi, mutta mitä jos haluankin jostain syystä lopettaa kesken sopimuskauden?

Kesken sopimuskauden tapahtuvat lopettamiset ovat harvinaisia, ja sopimuskauden saa katkaistua sopimusehdoissa mainituissa tilanteissa (esim. terveydelliset syyt). Mikäli haluat kuitenkin jostain sopimusehtoihin kuulumattomasta syystä lopettaa sopimuksesi kesken sopimuskauden, niin muutamme sopimuksesi takautuvasti toistaiseksi voimassaolevaksi eli laskutamme jo käyttämistäsi kuukausista erotuksen toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen.

Esimerkki:

Asiakas hankkii 12 kk yhdistelmäjäsenyyden tammikuun alusta alkaen. Hänen elämäntilanteensa kuitenkin muuttuu ja hän haluaa päättää sopimuksensa toukokuun loppuun. Asiakas siis käyttää 12 kk sopimuskaudestaan ainoastaan viisi kuukautta. Euroina tämä tarkoittaa:

  • Yhdistelmäkortin kuukausiveloitus 12 kk sopimuksella 59 €/kk
  • Toistaiseksi voimassaolevan yhdistelmäkortin hinta 69 €/kk
  • Sopimustyyppien välinen erotus 10 €/kk
  • Asiakas on siis maksanut tammi-toukokuussa harjoittelumaksuja 5 kk x 59 €/kk ja hänen irtisanoessa sopimuksen häneltä laskutetaan erotus jo käytettyjen kuukausien osalta eli 5 kk x 10 €/kk = 50 €
  • Lopputulos on täysin sama kuin tilanteessa, jossa asiakkaalla olisi ollut koko ajan toistaiseksi voimassaoleva sopimus eli hän olisi maksanut 5 kk x 69 €/kk


Päättyykö 12 kk jäsenyys, kun sopimusaika tulee täyteen vai jatkuuko sopimus automaattisesti ja miten?

12 kk kuukausimaksullinen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, ellei asiakas ilmoita viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä, että haluaa sopimuksen päättyvän määräaikaisen sopimuskauden täyttyessä. 12 kk jäsenyys jatkuu siis toistaiseksi kuukausi kerrallaan, ja se on irtisanottavissa jo laskutetun kauden päätteeksi. Kertamaksulliset 12 jäsenyydet päättyvät automaattisesti sopimuskauden loputtua.


Olen hankkinut 12 kk yhdistelmäjäsenyyden, mutta olenkin huomannut käyttäväni pelkkää kuntosalia. Voiko korttityypin vaihtaa kesken sopimuskauden?

Kyllä, voit vaihtaa korttityypin kesken sopimuskauden yhdistelmäkortista kuntosalikorttiin tai toisinpäin.


Onko mahdollista tulla kertakäynnillä kuntosalille viikonloppuna?

Mikäli sinulla on voimassaoleva ovikortti, ja olet meiltä saamasi aktivointilinkin kautta tehnyt Avoinna24-tunnukset (tunnukset on siis yhdistetty ovikorttiisi), niin voit ostaa kertakäynnin verkkokaupastamme! Tällöin kertakäynti latautuu ovikortillesi, ja voit käydä treeneillä milloin haluat.


Viikon tutustumisjakso:

Kuka voi käyttää viikon kokeilun ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun jälkeen?

Viikon kokeilun voivat käyttää kaikki, joilla ei ole ollut aiemmin sopimusta Linealla. Kokeilujakso ei aiheuta mitään sen jälkeisiä sitoumuksia.

Tutustumisjakson alussa sain ovikortin. Onko ovikortissa pantti?

Ovikortissa ei ole panttia, eli voit pitää ovikortin ja hyödyntää sitä mikäli päädyt kokeilujakson jälkeen tai myöhemmin ottamaan meiltä jäsenyyden tai sarjakortin.


​​​​​​​Ryhmäliikunta ja ajanvaraus:

Miten pääsen tekemään varauksia ryhmäliikuntaan?

Kun sinulla on aktiivinen jäsenyys tai sarjakortti, voit rekisteröityä kotisivujemme vasemmasta ylälaidasta "Rekisteröidy"-painikkeesta. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut meille jäsenyyttäsi hankkiessa. Rekisteröitymisen jäljeen kirjaudu sisään rekisteröitymislinkin vierestä, ja siirry päävalikon "Ajanvaraus"-linkistä ryhmäliikunnan ajanvaraukseen. Näet kirjautuneena vapaiden paikkojen määrän, ja voit ilmoittautua tunnille tai mikäli tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jonopaikalta nousseille tulee automaattisesti sähköposti-ilmoitus.

Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta?

Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta. Ryhmäliikuntatuntien kaikki paikat ovat kuitenkin varattavissa ennakkoon, joten kannattaa katsoa nettiajanvarauksen kautta tai kysyä asiakaspalvelustamme onko tunnilla vapaita paikkoja.

Muista myös, että kaikki lunastamattomat varaukset vapautetaan 10 minuuttia ennen tunnin alkua eli ne ovat tämän jälkeen vapaasti kaikkien lunastettavissa asiakaspäätteelle leimaamalla.


Onko nettiajanvarauksessa jotain aikarajoja varausten ja peruutusten osalta?

Kyllä on. Ryhmäliikuntatunteja on mahdollista varata vielä kaksi tuntia ennen alkamisajankohtaa. Tehtyjä varauksia pystyy perumaan nettiajanvarauksen kautta vielä kaksi tuntia ennen alkamisajankohtaa.

Ryhmäliikuntatuntien osalta kannattaa muistaa, että varaus pitää lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspäätteen leimauksella. Varaamasi paikka vapautuu muiden käyttöön, jos et ole lunastanut paikkaasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Kolmesta lunastamattomasta paikasta 3 kuukauden aikana, ajanvaraustunnukset menevät lukkoon ja niiden avaaminen maksaa 12€.

Ryhmäliikuntavarausten osalta kannattaa muistaa myös jonopaikat – vaikka tunti olisi täynnä, niin kannattaa ilmoittautua mahdollisesti vielä vapaana olevalle jonopaikalle. Mikäli joku paikan varannut peruuttaa varauksensa, nousevat jonossa olevat varausjärjestyksessä varsinaiselle paikalle. Jonosta varsinaiselle paikalle siirtyvät saavat viestin asiasta.


Linea+ -kotitreenipalvelu:

Kenelle Linea+ -kotitreenipalvelu on tarkoitettu, ja mitä sisältöjä siellä on?

Linea+ -kotitreenipalvelu sisältyy 12 kk jäsenyyksiin, mutta sen voi hankkia myös erikseen hintaan 24.90€/kk. Kotitreenipalvelussa pääset osallistumaan valikoitujen ryhmäliikuntatuntien live-lähetyksiin ja katsomaan tuntitallenteita, treenivideoita ja sisältöjä.

Miten saan Linea+ -palvelun käyttööni?

12 kk jäsenet: Jos et ole vielä rekisteröitynyt, niin rekisteröidy kotisivujemme vasemmasta ylälaidasta "Rekisteröidy"-painikkeesta. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut meille jäsenyyttäsi hankkiessa. Samoilla tunnuksilla tehdään myös ajanvaraukset ryhmäliikuntaan. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään rekisteröitymislinkin vierestä "Kirjaudu"-painikkeesta. Tämän jälkeen voit siirtyä päävalikon Linea+ -kohdan pudotusvalikosta videokirjastoon tai Linea+Live -sivulle katsomaan livelähetyksiä.

10 kerran kortin hankkineet: Linea+ -palvelun saat käyttöösi kuukaudeksi 2 kertakäyntiä vastaan. Ole asiakaspalveluun yhteydessä katseluoikeuden saamiseksi. Tämän jälkeen homma toimii samalla tavalla, kuin yläpuolella 12 kk jäsenten kohdalla.

Voit myös hankkia pelkän Linea+ -kotitreenipalvelun verkkokaupastamme täältä!


​​​​​​​Lapsiparkki Muksula:

Voiko lapsiparkki Muksulaa käyttää ilman varausta ohjattuna aikana? Entä voiko Muksulaa käyttää omatoimisesti esimerkiksi viikonloppuisin?

Lapsiparkki Muksulassa on arkisin klo 16.45 – 20.15 ohjaaja paikalla ennakkovarausten perusteella. Ohjaajan ollessa paikalla Muksulaan voi tulla ilman varausta ainoastaan, jos paikkoja on vapaana.

Muksula on kuntosalin välittömässä yhteydessä ja se on asiakkaidemme käytössä ohjattujen aikojen ulkopuolella. Lapsesi voi siis tulla omatoimisesti Muksulaan treeniesi ajaksi esimerkiksi viikonloppuna.

Lasten osalta on hyvä muistaa, että heidän paikkansa on Muksulassa – ei missään nimessä esimerkiksi kuntosalin puolella. Tämä on tärkeä asia huomioida sekä lasten turvallisuuden että muiden asiakkaiden viihtyisyyden ja onnistuneiden treenien osalta. Lapset ovat Linealla aina vanhempiensa vastuulla. Omatoimikäyttäjien tulee huolehtia Muksula siistiin kuntoon käytön jälkeen.


Maksutavat ja laskutus:

Voiko Smartum –seteleitä, ePassia tai Eazybrakea käyttää hierontojen maksamiseen?

ePassi Hyvinvointi, Eazybreak Hieronta ja Smartumin hierontaetu käyvät maksuvälineenä hierontaan. Eazybreakin käyttäjän kannattaa varmistaa etukäteen, onko työpaikka tehnyt sopimuksen käyttöpaikan kanssa.

ePassi Liikunta, Eazybreak Liikunta ja Smartumin liikuntaetu: Näitä liikunnan tukemiseen tarkoitettuja maksuvälineitä on sallittua käyttää ainoastaan aktiiviliikuntaa sisältävien palveluiden maksamiseen. Esimerkiksi hieronta on rajattu ohjeistuksessa selkeästi näiden tuettavien palveluiden joukosta. Luonnollisesti työnantaja voi muulla tavoin järjestää myös hierontaa työntekijöilleen esimerkiksi sopimalla käynneistä suoraan palveluntuottajan kanssa.


Voiko kuukausimaksua koskevan laskun saada e-laskuna?

Kyllä voi. E-lasku on yleisin tapa kuukausilaskutuksessa. Saat ensimmäisen laskusi tulostettuna mukaasi tai sähköpostiisi. Sen avulla pystyt aktivoimaan e-laskutuksen verkkopankissasi. Asiakaspalvelumme antaa tarvittaessa tarkempia ohjeita.​​​​​​​


Yleisiä toimintaohjeita:

Onko kuntosalille ja ryhmäliikuntaan ikärajoja?

Jyrkkiä ikärajoja ei ole, vaan katsomme tilanteen aina tapauskohtaisesti. Yleisinä periaatteina noudatamme kuitenkin seuraavia ikärajoja:

  • Alle 14 -vuotiaat salille vain yhdessä vanhempien kanssa
  • Alle 16 -vuotiaat voivat käydä ainoastaan niillä ryhmäliikuntatunneilla, joissa vastuksena on kehonpaino sekä sisäpyöräilytunneilla
  • Alle 18 -vuotiaan harjoittelu Linealla edellyttää aina huoltajan suostumusta


Ovikortilla pääsee kulkemaan päivittäin klo 5.00 – 22.00. Pitääkö minun siis olla ulkona klo 22.00 vai voinko olla salilla pidempään?

Riittää, että ehdit sisään ennen klo 22.00. Sen jälkeen et pääse kulkemaan ovikortillasi sisään. Voit tehdä treenisi rauhassa ja ulkona täytyy olla klo 23.00. mennessä.