Maksutavat

Maksaminen asiakaspalvelussa

Vastaanotamme käteismaksuja sekä kaikkien yleisimpien pankki-/luottokorttien maksuja.

Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla:​​​​​​​

  • Smartum setelit ja Smartum Pay
  • Eazybreak
  • ePassi
  • Tyky
  • Edenred virikesetelit ja mobiili


Voit kuitata avoimia tai tulevia maksuja liikuntaeduilla. Liikuntaedut ovat aina henkilökohtaisia, eli voit käyttää niitä vain omiin jäsenmaksuihin ja ostoksiin. Smartum seteleillä voit tehdä maksun voit tehdä asiakaspalvelussa. Liikuntaetukortilla (Edenred) maksetaan asiakaspalvelussa pankkikortin tapaan, mutta ilman tunnuslukua. Mobiilisovelluksella voit maksaa milloin ja missä vain. Avaa sovellus, valitse toimipiste, valitse veloitettava summa ja maksa. Liikuntaedun käytöstä voi ilmoittaa meille sähköpostilla info@liikuntakeskuslinea.fi, jolloin kohdistamme maksun sinun tietoihisi.


Maksaminen verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Yksi sopimus, kaikki maksutavat. Paytrail on auttanut tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com ​​​​​​​

Maksutavat verkkokaupassa

Paytrail-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä OP Lasku.


Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki
Lue OP Laskun käytöstä ja maksuehdoista täältä