Tiedote viikon 3 ja 4 uudistuksista

Katso tästä tärkeät päivänmäärät tietojärjestelmän ja ajanvarauksen vaihtumisesta!

Uudistamme Linean palveluita ja järjestelmiä, jotta voimme palvella Sinua jatkossa vieläkin paremmin! Uudistus alkaa tulevana maanantaina kotisivuiltamme, jatkuen kuunvaihteessa ajanvarausjärjestelmän siirrolla. Myöhemmin asiakkaamme saavat käyttöönsä myös mobiilisovelluksen ja mobiilisalikortin, jolla voit kulkea treenaamaan, ilmoittautua tunneille ja paljon muuta.

1. Kotisivumme uudistuvat maanantaina 25.1., mikä vaikuttaa Linea+ käyttöön

Uudet ja selkeämmät kotisivumme julkaistaan 25.1. Tämä vaikuttaa lyhyen aikaa Linea+ -palvelun käyttöön siten, että livelähetykset ja videokirjasto ovat pois käytöstä 26.-27.1. Tietojärjestelmämuutoksemme jälkeen 28.1. pääset jatkossa pääset käyttämään Linea+-palvelua samoilla tunnuksilla, joilla tehdään myöhemmin mm. ajanvaraukset uuteen ajanvarausjärjestelmään. Katso ohjeet uuteen järjestelmäämme rekisteröitymiseksi alta kohdasta 3.


2. Tietojärjestelmämme vaihtuu 26.1., asiakaspalvelu tällöin suljettu

Tiistaina 26.1. asiakaspalvelumme on suljettu tietojärjestelmän muutoksen vuoksi, treeneille pääset kuitenkin normaalisti salille tai ryhmäliikuntaan.


3. Keskiviikkona 27.1. pääset rekisteröitymään uuteen järjestelmäämme

Jokaisen uuden ja vanhan asiakkaan tulee rekisteröityä kotisivujemme kautta käyttäjäksi sekä luoda oma käyttäjätunnus ja salasana. Käytäthän rekisteröityessä samaa sähköpostiosoitetta, johon tämä uutiskirjeemme sinulle tulee, tai jota olet käyttänyt Avoinna24-palvelussa. Näin varmistamme, että järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö. Rekisteröitymispainike löytyy kuvan mukaisesti heti etusivun vasemmasta yläreunasta.

Rekisteröityminen ei ole välttämätöntä, mutta se mahdollistaa palveluidemme entistä sujuvamman käytön, ja myöhemmin myös mobiilisovelluksen ja mobiilisalikortin käytön.


4. Ajanvaraus Avoinna24-palvelussa 31.1. saakka

Nykyinen Avoinna24-järjestelmä toimii ryhmäliikunnan ja hierontojen ajanvarausjärjestelmänä 31.1. saakka.
Maanantaina 1.2. ajanvarausjärjestelmä sekä 31.1. mennessä tehdyt ajanvaraukset siirtyvä uuteen ajanvarausjärjestelmään, johon pääset helposti kotisivujemme kautta. Jos olet jo rekisteröitynyt uuteen järjestelmäämme kohdan 3 mukaisesti, pääset suoraan uuteen ajanvarausjärjestelmään 1.2, ja tekemään varauksia ja muutoksia aiemmin tekemiisi varauksiin.