Ryhmäliikunta

Linean kattavasta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät varmasti mieleisesi tunnit.

Tarjolla on niin Les Mills -tunteja, sisäpyöräilytunteja kuin laaja kattaus Linean omia tunteja jumpasta ja kahvakuulasta aina tanssiin ja kehonhuoltoon sekä taitoa kehittäviin kehonpainotreeneihin.


Ryhmäliikuntainfo, voimassa toistaiseksi:

  • 9.4. lähtien CrossBody- ja Kahvakuula-tunnit pidetään ulkona
  • Kaikilla ryhmäliikuntatunneilla on asiakaspaikkoja 9.
  • Ryhmäliikuntasalissa liikkuminen on nyt entistäkin väljempää, ja reilut turvavälit ovat helppo pitää. Tunnit ovat edelleen porrastettu, ja tuntien vaihtoväli riittävä, jotta edellinen ryhmä ehtii puhdistamaan välineet ja poistumaan salista. Ryhmäliikuntakalenterimme pysyy tällä aikavälillä entisen laajuisena, joten tilaa kokonaisuudessaan riittää.
  • Tullessasi pese kädet, ja voit ottaa maskin aulan pöydältä
  • Pidä etäisyyttä muihin pukuhuoneissa
  • Odota pääsyä tunnille aulan puolella
  • Ota paikkasi salista paikkamerkintöjen mukaan


Lähes kaikki tunnit toteutetaan myös live-lähetyksinä Linea+-palveluun, joten tunneille voi osallistua myös kotoa käsin.

Kuntosalimme on avoinna normaalisti, ja rauhallisin treeniaika sijoittuu aamuun, klo 12-16 väliseen aikaan sekä myöhäisempään iltaan klo 20 jälkeen.


LesMills-tunnit

Les Mills -tunnit muodostavat maailman tunnetuimman ryhmäliikuntabrändin. Linean LesMills-lajivalikoima koostuu suosituimmista konseptitunneista, joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat aina kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Lue lisää

Kehonhuollolloset tunnit

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Lue lisää

cycling - sisäpyöräily

Linealla sisäpyöräillään tunnelmallisessa pyöräilystudiossa! Cycling -sisäpyöräilytunnit sisältävät 30 ja 45 minuutin tuntivaihtoehdot. Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää sisäpyöräily osaksi harjoittelua kovana yksittäisenä treeninä, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.

Lue lisää

Tanssilliset tunnit

Tanssituntimme ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Lue lisää

Linean omat tunnit

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia, ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Lue lisää

senioritunnit

Kaikille suunnatut senioritunnit tarjoavat tehokasta liikuntaa ja hauskaa seuraa. Kun haluat hoitaa sekä kuntoasi että mieltäsi tule mukaan näille tehokkaille ja hauskoille tunneille.

Lue lisää