Hieronta- ja jalkahoitopalvelut toteutetaan asiakaslähtöisenä ja suunnitelmallisena hoitona asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti

Hierontapalvelut

Hieronnalla pystytään rentouttamaan lihaksia sekä lievittämään erilaisia kiputiloja. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti hieronta voikin olla rentouttavaa tai esimerkiksi tietyn alueen yksityiskohtaisempaa käsittelyä lihaskireyksien, niiden mukanaan tuomien ongelmien sekä kipujen poistamiseksi.

Maksutapana käyvät myös ePassi hyvinvointi, Smartumin hierontasaldo ja Edenred hierontaetu.

Linean yhteydessä toimivat ammattitaitoiset hierojat huolehtivat, että hierontasi on juuri Sinun tarpeitasi vastaava kokonaisvaltainen ja suunnitelmallinen hoitotapahtuma. Hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys helpottuu, lihaksisto rentoutuu ja pintaverenkierto sekä sitä kautta myös aineenvaihdunta vilkastuu. Hieronta myös edistää kuona-aineiden poistumista sekä hapen pääsyä kudoksiin, jolloin myös kipu lievittyy. Hieronnalla on lisäksi merkittävä vaikutus rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, jolloin stressi lievittyy ja tuloksena on hyvä ja rento olo.

Laadukkaasti toteutettu hieronta on vaikuttavampaa kuin moni osaa edes kuvitella. Hieronnan kautta käsiteltävissä olevilla lihaskireyksillä voi olla merkittäviä vaikutuksia kehomme toimintaan ja kipuihin. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi hierojamme hyödyntävät tarpeidesi mukaan perinteisen klassisen hieronnan keinojen lisäksi triggerpisteiden käsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä sekä kinesioteippausta.
Suosittelemme hierontaa ainakin seuraavissa tilanteissa:
Kärsit niska, hartia – ja selkävaivoista

  • Kärsit muista lihas-, nivel- tai pääkivuista
    kärsit työperäisistä vaivoista
  • Haluat apua lihaskireyksiin
    treenaat tavoitteellisesti ja haluat ennaltaehkäistä mahdollisia vammoja, huolehtia kehosi palautumisesta sekä mahdollistaa tuloksellisen harjoittelu
  • Olet stressaantunut ja kaipaat rentoutusta ja hemmottelua – aikaa itsellesi

 

On myös tilanteita, joissa hierontaa on syytä välttää: akuuttitila (tulehdukset, murtumat, avohaavat, ruhjeet),
laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, keskushermostoperäiset halvaukset, verenvuototauti

Jalkahoidot

Jalkojen terveydellä on suuri merkitys liikkumiseen, toimintakykyymme ja elämänlaatuumme.
Hyvällä omahoidolla pääsee pitkälle, mutta aina se ei riitä. Voi olla että jalkojen hoitaminen ei onnistu itseltä, tai sitten se vain unohtuu. Vietämme paljon aikaa jaloillamme, ja välillä ne joutuvat kovallekin koetukselle. Sairaudet, kuten diabetes ja reuma mm. lisäävät riskiä jalan virheasennoille, ja tällöin jalkojen hoidon tärkeys korostuu. Säännöllinen jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ennaltaehkäisee jalkavaivoja.

Terveydenhoidolliset jalkahoidot: Jalkahoito alkaa hoidon tarpeen arvioinnilla ja esitietolomakkeen täytöllä. Aluksi voidaan tarvittaessa tehdä tutkimuksia esim. nivelten liikkuvuudesta, pintatuntotestaus, tarkastetaan pulssit ja tutkitaan jalan rakenne. Hoito muodostuu yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaan, käytettävä aika huomioiden. Hoito voi sisältää esim: jalkakylvyn, jalkojen ihon ja kynsien hoitoa (kynsien ohennus, känsien ja kovettumien poisto), jalkaterien rasvauksen ja hieronnan sekä vinkkejä kotihoitoon. Kynsilakkoja Ritvalla ei hoitolassaan ole käytössä.

Jalkahoitojen kuvaukset:

  • Jalkahoito Pika 30min / 35€ (sis. jalkakylpy + yksittäinen toimenpide, esim kynsien leikkaus ja jalkojen rasvaus)
  • Jalkahoito Perus 60min / 60€ (sis. jalkakylpy, ihon ja kynsien hoito yksilöllisten tarpeiden mukaan, esim. kovettumien ja känsien poisto, paksuuntuneiden kynsien ohennut, jalkojen rasvaushieronta)
  • Jalkahoito Plus 90min / 80€ (valitse tämä, jos jaloissa on paljon hoidettavaa, esim. laaja-alaisia kovettumia tai paksuuntuneet kynnet useassa varpaassa. Tai jos haluat loppuun pidemmän jalkojen hieronnan.

Hyvinvoinnin ammattilaiset sinun apunasi

juha savinainen

Juha on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016. Urheiluhierojan erikoisammattitutkinto valmistui vuonna 2022. Urheiluhierojan tutkinto auttaa kaiken tasoisien urheilijoiden käsittelyssä, kuten myös meidän hyötyliikkujienkin. Hän tekee myös urheilusuorituksiin valmistavia sekä palauttavia hierontoja.

Lisäkoulutukset:
Osteopaattinen mobilisoiva rangan ja lantion käsittely
Faskia- ja venytyshieronta
Imukuppihieronta eli kuivakuppaus
Purentalihasten käsittely
Neurodynaaminen mobilisointi (hermoperäisten oireiden tutkiminen ja hoito)
Dry Needling -neulahoito. Dry Needling toimii tehokkaasti omana hoitona tai hierontaan yhdistettynä. Myös sähköstimulointi neulojen kautta mahdollinen.

juha@liikuntakeskuslinea.fi
0400 772 077
Varaa aika

ritva veijalainen

Ritva on peruskoulutukseltaan lähihoitaja, ja suorittanut jalkojenhoidon osaamisalam vuonna 2019. Työssään Riva yhdistelee eri menetelmiä aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ritva on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016, ja suorittanut urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon 2022 Palveluina klassinen sekä urheiluhieronta.

Lisäkoulutukset:
Faskian käsittely manuaalisesti, sekä raudoilla
Kuivakuppaus
Purentalihasten hieronta
Äitiyshieronta
Syöpä ja hieronta (Kuinka huomioida aiemmin sairastettu syöpä tai meneillään olevat hoidot hieronnassa)
Arpien ja strangien käsittely
Korva-akupunktio

ritva.veijalainen@gmail.com
040 505 4606
Varaa aika