Linean kattavasta ryhmäliikunta-
valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tunnit

Tarjolla on niin Les Mills -tunteja, sisäpyöräilytunteja kuin laaja kattaus Linean omia tunteja jumpasta ja sisäpyöräilystä aina tanssiin ja kehonhuoltoon sekä toiminnallisiin treeneihin.

Cycling - Sisäpyöräily

Linealla sisäpyöräillään tunnelmallisessa pyöräilystudiossa! Cycling -sisäpyöräilytunnit sisältävät 30, 45 ja 55 minuutin tuntivaihtoehdot - kaikille jotain! Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää sisäpyöräily osaksi harjoittelua kovana yksittäisenä treeninä, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.
Varaa tunti

KEHONHUOLTO

Ota itsellesi hetki omaa aikaa. Ota aikaa pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Valitse kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme. Ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.
Varaa tunti

LINEAN OMAT TUNNIT

Nämä tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia, ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.
Varaa tunti

TANSSILLISET TUNNIT

Tanssituntimme ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.
Varaa tunti

lesmills-tunnit

Les Mills -tunnit muodostavat maailman tunnetuimman ryhmäliikuntabrändin. Linean LesMills-lajivalikoima koostuu suosituimmista konseptitunneista, joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat aina kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.
Varaa tunti

Seniori-Tunnit

Kaikille suunnatut senioritunnit tarjoavat tehokasta liikuntaa ja hauskaa seuraa. Kun haluat hoitaa sekä kuntoasi että mieltäsi, tule mukaan näille tehokkaille ja monipuolisille tunneille.
Varaa tunti

Tuntikuvaukset löydät ajanvaraus-järjestelmästämme kunkin tunnin kohdalta

Ajantasaiset tunti- ja ohjaajamuutokset näet suoraan ajanvarausjärjestelmästä!