Valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi! Tarvitsetko harjoittelullesi kunnon tehostartin, vai ehkä treenin tai ravitsemuksen osalta pientä buustausta? Vai kaipaatko kenties pidempää opastusta kohti terveellisempiä elämäntapoja?

Meiltä löydät apuja matkallesi, oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, ravitsemuksen raiteilleen laittaminen, arjen toimintakyvyn, työssäjaksamisen parantaminen tai lihasmassan tai -voiman lisääminen. Valmentajamme auttavat sinua valmennustarpeesi ja sinulle sopivan paketin löytämisessä! Täytä alla oleva yhteydenottolomake, ja valmentajamme sopivat kanssasi konsultaatioajan puhelimitse tai paikanpäällä tapahtuvaksi.

jaana mäenpää

Jaana on ammatiltaan liikuntaneuvoja, personal trainer ja Psyykkinen valmentaja. Lisäkoulutusta Jaanalla on ikääntyvien liikuntaan ja valmennuksiin.

Jaana tekee 1-12 kuukauden valmennuksia hyväntuulisella ja kuuntelevalla otteella, missä asiakas on valmennuksen keskiössä.

Jaana on toinen Liikuntakeskus Linean yrittäjistä ja ohjaa myös Linealla toiminnallista pienryhmää ja seniorikuntosaliryhmää.
Ota yhteyttä

hanna-kaisa
haapsaari

Hanna-Kaisan valmennuksen keskiössä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunta, lepo ja ravitsemus. Hanna-Kaisa voi auttaa juuri Sinua löytämään liikunnasta ilon ja nautinnon ja luotsaa kohti liikunnallisia rutiineja - lempeän napakasti ohjaten. Sinä määrittelet tavoitteen, HK kulkee mukana kuunnellen, tsempaten ja motivoiden.

Hanna-Kaisan valmennuksessa on mahdollisuus saada ohjausta myös juoksu/polkujuoksuohjelmiin, lajikohtaiseen lihaskuntoharjoitteluun sekä saada uima- ja vesijuoksuohjausta. Valmennustöiden lisäksi Hanna-Kaisan voi lisäksi tavata Linealla kahvakuula-, cycling- ja liikkuvuustuntien ohjauksessa ryhmäliikunnan puolella..
Ota yhteyttä

leena pirkola

Leena on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Pääaineena hän on opiskellut valmennus- ja testausoppia ja käynyt myös akateemisen personal trainerin koulutuksen. Koulutuksen myötä Leenalla on vahva tietämys fyysisestä kunnosta, sen eri osa-alueiden kehittämisestä sekä kuntotestauksesta.

Valmentajana Leena on rauhallinen, kuunteleva ja analyyttinen. Hän haluaa auttaa asiakasta kaikella osaamisellaan, kuunnellen ja yksilöllisesti koko elämäntilanteen huomioonottaen. Omaa urheilutaustaa Leenalla on kestävyysjuoksusta, ja gradututkielmassaan hän paneutui voimaharjoitteluun.
Ota yhteyttä

niina pellinen

Niina on personal trainer, ravintovalmentaja ja kahvakuulaohjaaja. Hänellä on myös omakohtaista kokemusta isosta elämäntapamuutoksesta, ja tästä kokemuksesta syntyi aikoinaan kipinä, jonka myötä Niina on auttanut asiakkaita kohti onnistumisia ja liikunnan iloa jo lähes kymmenen vuoden ajan!

Osaamistaan Niina on hyödyntänyt erityisesti liikunnan parissa aloittelevien, painonpudottajien ja elämäntapamuutokseen ryhtyvien asiakkaiden kanssa. Niinan vahvuudet valmentajana ovat erityisesti ravitsemuksellisten asioiden sekä toiminnallisten harjoituksiin parissa.
Ota yhteyttä

1 kk – Uuden asiakkaan tsemppipaketti 159€

Miten lähteä liikkeelle turvallisesti ja tehokkaasti?

Kaksi ytimekästä tapaamista valmentajan kanssa pistää sinuun uutta puhtia! Uudelle asiakkaalle olemme laittaneet kuukauden treenit ja kaksi pt-tapaamista edulliseen pakettiin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos haluat treeneillesi reippaan ja turvallisen alun. Tämä on myös edullinen tapa kokeilla, onko henkilökohtainen valmennus sinun juttusi.

Sisältää:

2 tapaamista á 45 minuuttia

  • Aloitustapaaminen (haastattelu, tavoitteenasettelu, tarvittaessa mittaukset)
  • Kuntosaliohjelma ja sen läpikäynti kuntosalilla
  • 1 kk kuntosali/yhdistelmäkortti, joka oikeuttaa sekä kuntosali- että ryhmäliikuntapalveluiden käyttöön rajattomasti päivittäin klo 4.30-22

Intensiivi-valmennukset

Mikä on intensiivivalmennus?

Intensiivivalmennus on valmennuksen “sarjakortti”, ja tapaamiset ovat tarkoitettu pidettäväksi kerran viikossa tai useammin

Valittavana on kaksi erimittaista valmennusta, 4 tai 8 tapaamisen valmennus

Valmennuksen sisältö muodostuu asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan

Valmentajan tuki tapaamisten välissä Trainero-sovelluksen kautta

Kenelle intensiivivalmennus sopii?

Jos haluat napakan alun liikunnalliselle elämäntavalle ja samalla varmistat, että se tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti valmentajan ohjauksessa

Sinulle, joka palaat treeneihin tauon jälkeen

Kokeneemmalle treenaajalle, joka kaipaa treeniin uusia tuulia

4 tapaamista 299€

8 tapaamista 595€

Elämäntapamuutos-valmennukset

Elämäntapamuutos on pitkäjänteistä työskentelyä asetettujen tavoitteiden eteen.

Isot muutokset eivät tapahdu hetkessä, joten suosittelemme elämäntapamuutosten tueksi puolen vuoden tai vuoden valmennusta.

Kuuden kuukauden aikana rakennetaan jo pysyviä muutoksia, sillä treenit ja hyvä ravitsemus tulevat toistojen myötä rutiineiksi ja tavoiksi. Koko matkan sinulla on valmentaja mukanasi varmistamassa, että etenet tehokkaasti kohti tavoitteitasi ja opit tekemään sinun hyvinvointiasi tukevia valintoja.

Vuoden valmennuksessa puolestaan ruokavalion ja treeniohjelman päivitykset pitävät muutosmatkan mielekkäänä ja tuloksekkaana.

Elämäntapamuutosvalmennuksisa voidaan tarpeen mukaan vaihdella eri kuukausina tapaamisten määrää 2 tai 4 tapaamiskerran välillä. Tämä sopii hyvin, jos haluat valmennukselle intensiivisen startin, mutta valmennuksen edetessä tapaamisia sovitaan valmentajan kanssa kahdesti kuussa. Yhden tapaamiskerran kesto on 45 minuuttia. Valmennuksiin sisältyy valmentajan tuki tapaamisten välissä Trainero-sovelluksen kautta.