Liikuntakeskus Linea on Jyväskylässä Keljonkankaalla sijaitseva yksityisomisteinen liikuntakeskus. Tarjontamme niin palveluiden kuin harjoittelupuitteiden osalta on erittäin kattava.

Olemme rento treenipaikka, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti treenata niin laitepohjaisella kuntosalilla, vapailla painoilla sekä ryhmäliikuntatunneilla.

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja vaikuttavista persoonista, joiden johdolla kaikki vasta-alkajista kokeneempaan kaartiin liikkuvat mielekkäästi ja tarkoituksenmukaisesti.

Jäsenyysvaihtoehtoja on saatavilla sekä kuntosali- että yhdistelmäjäsenyyksinä (kuntosali + ryhmäliikunta). Molemmat vaihtoehdot saa määräaikaisina kaikilla jäseneduilla höystettynä, tai joustavampina toistaiseksi voimassaolevina jäsenyyksinä. Meiltä saat hankittua halutessasi myös kymmenen kerran kortteja ja kertakäyntejä.

Linean katon alta löydät laajan valikoiman muita palveluita valmennus-, hieronta-, fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut. Palveluihimme kuuluu myös pienemmän väen Lapsiparkki Muksula, ja käytettävissä ovat myös suihkut sekä saunat, jotka voi napsauttaa lämpenemään juuri sopivasti oman treenin päätteeksi. Treeneihin on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Käytettävissäsi on iso, ilmainen parkkipaikka.

Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka.