TESTAUS- JA MITTAUSPALVELUT

Linealta löydät monipuolisesti mittauspalveluita aina terveyskunnon, palautumisen ja kehonkoostumuksenkin selvittämiseksi.

FirstBeat-hyvinvointianalyysi

FirstBeat -hyvinvointianalyysi antaa tietoa unen laadusta, liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksista, yksilöllisistä stressitekijöistä sekä palautumisen riittävyydestä. Saat tietoa unesi laadusta ja riittävyydestä, ja onko unesi riittävän palauttavaa. Mittauksen jälkeen pidettävässä palautekeskustelussa saat tietää, miten kehosi reagoi erilaisissa arjen tilanteissa, miten tunnistat kuormittumisen merkit ja ja minkälaiset asiat toimivat kehollesi voimavaroina. Lisäksi saat tietoa tämänhetkisestä kuntotasostasi, ja liikutko sopivalla tavalla ja annostuksella.

Mittauslaitetta pidetään iholla kolmen vuorokauden ajan, vuorotyötä tekevillä viisi vuorokautta. Mittauslaite toimitetaan sinulle postitse. Mittauksen hinta on 149€.

Hyvinvointianalyyseista ja palautekeskusteluista vastaa työterveyspsykologi ja fysioterapeutti Susanna. Lisätiedot susanna@liikuntakeskuslinea.fi


Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusanalyysissä saat kattavan tiedon siitä mitä kehosi on. Analyysiin kuuluu aina laadukas mittausraportti ja mittaajan siitä antama palaute. Seuraa mitä kehossasi tapahtuu! Kehonkoostumusmittauksen Linealla toteutetaan Tanita MC780 -laitteella. Kehonkoostumusmittauksen hinta on 35€.

Vuoden 2021 12 kk jäsenetuihin kuuluu kaksi kehonkoostumusmittausta vuoden aikana!

Huomaathan, että teemme kehonkoostumusmittauksia vain 18-vuotta täyttäneille! Mikäli mittaus tehdään alle 18-vuotiaalle, tarvitsee mittaus huoltajan luvan.


Terveyskunnon testauspaketti

Työikäisille ja ikääntyville tarkoitetut UKK-terveyskuntotestit mittaavat fyysiselle terveydelle ja toimintakyvylle tärkeitä suorituskyvyn osa-alueita. Testien kehittämisessä niiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kuntotestauspaketti sisältää valmentajan tekemät seuraavat testit

  • Lihaskuntotestit yläraajojen, alaraajojen ja keskivartalon lihaskunnon selvittämiseksi UKK-ohjeistuksen mukaan
  • Kestävyyskunnon testauksen UKK 6 minuutin kävelytestillä
  • Kehonkoostumusmittauksen


Terveyskunnon testauspaketin hinta on 89€, kesto n. 60 minuuttia.