HIERONTA

Hierontapalvelumme toteutetaan asiakaslähtöisenä ja suunnitelmallisena hoitona asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Hieronnalla pystytään rentouttamaan lihaksia sekä lievittämään erilaisia kiputiloja. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti hieronta voikin olla rentouttavaa tai esimerkiksi tietyn alueen yksityiskohtaisempaa käsittelyä lihaskireyksien, niiden mukanaan tuomien ongelmien sekä kipujen poistamiseksi.


Tekijät

Hieronta-ajat kannattaa ensisijaisesti varata nettiajanvarauksen kautta tai hierontakäynnin yhteydessä.

Ritva Veijalainen040 505 4606​​​​​​​ritva.veijalainen@gmail.comRitva on valmistunut hierojaksi vuonna 2016. Lisäkoulutuksia Ritvalla on faskian käsittelystä, purentalihasten hieronnasta, äitiyshieronnasta ja syöpää sairastavan hieronnasta.Purentalihasten hieronta ja MamaMassage löytyy ajanvarauksesta omana tuotteenaan. Työssään Riva yhdistelee eri menetelmiä aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ritva Veijalainen

040 505 4606

​​​​​​​ritva.veijalainen@gmail.com

Ritva on valmistunut hierojaksi vuonna 2016. Lisäkoulutuksia Ritvalla on faskian käsittelystä, purentalihasten hieronnasta, äitiyshieronnasta ja syöpää sairastavan hieronnasta.
Purentalihasten hieronta ja MamaMassage löytyy ajanvarauksesta omana tuotteenaan. Työssään Riva yhdistelee eri menetelmiä aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Juha Savinainen0400 772 077​​​​​​​juha@liikuntakeskuslinea.fiJuha on valmistunut hierojaksi vuonna 2016. Urheiluhierojana hän tekee myös urheilusuorituksiin valmistavia sekä palauttavia hierontoja. Lisäkoulutusta löytyy osteopaattisesta mobilisoivasta rangan ja lantion käsittelystä, faskia- ja venytyshieronnasta sekä imukuppihieronnasta eli kuivakuppauksesta.

Juha Savinainen

0400 772 077

​​​​​​​juha@liikuntakeskuslinea.fi

Juha on valmistunut hierojaksi vuonna 2016. Urheiluhierojana hän tekee myös urheilusuorituksiin valmistavia sekä palauttavia hierontoja. Lisäkoulutusta löytyy osteopaattisesta mobilisoivasta rangan ja lantion käsittelystä, faskia- ja venytyshieronnasta sekä imukuppihieronnasta eli kuivakuppauksesta.


Hieronta auttaa monessa tilanteessa

Linean yhteydessä toimivat ammattitaitoiset hierojat huolehtivat, että hierontasi on juuri Sinun tarpeitasi vastaava kokonaisvaltainen ja suunnitelmallinen hoitotapahtuma. Hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys helpottuu, lihaksisto rentoutuu ja pintaverenkierto sekä sitä kautta myös aineenvaihdunta vilkastuu. Hieronta myös edistää kuona-aineiden poistumista sekä hapen pääsyä kudoksiin, jolloin myös kipu lievittyy. Hieronnalla on lisäksi merkittävä vaikutus rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, jolloin stressi lievittyy ja tuloksena on hyvä ja rento olo.

Laadukkaasti toteutettu hieronta on vaikuttavampaa kuin moni osaa edes kuvitella. Hieronnan kautta käsiteltävissä olevilla lihaskireyksillä voi olla merkittäviä vaikutuksia kehomme toimintaan ja kipuihin. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi hierojamme hyödyntävät tarpeidesi mukaan perinteisen klassisen hieronnan keinojen lisäksi triggerpisteiden käsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä sekä kinesioteippausta.

Suosittelemme hierontaa ainakin seuraavissa tilanteissa:

 • kärsit niska, hartia – ja selkävaivoista
 • kärsit muista lihas-, nivel- tai pääkivuista
 • kärsit työperäisistä vaivoista
 • haluat apua lihaskireyksiin
 • treenaat tavoitteellisesti ja haluat ennaltaehkäistä mahdollisia vammoja, huolehtia kehosi palautumisesta sekä mahdollistaa tuloksellisen harjoittelun
 • olet stressaantunut ja kaipaat rentoutusta ja hemmottelua – aikaa itsellesi


On myös tilanteita, joissa hierontaa on syytä välttää:

 • akuuttitila (tulehdukset, murtumat, avohaavat, ruhjeet)
 • laskimotukokset
 • pahanlaatuiset kasvaimet
 • keskushermostoperäiset halvaukset
 • verenvuototauti