Ryhmäliikunta

Linean kattavasta ryhmäliikuntavalikoimasta löydät varmasti mieleisesi tunnit. Tarjolla on niin Les Mills -tunteja, sisäpyöräilytunteja kuin laaja kattaus Linean omia tunteja jumpasta ja kahvakuulasta aina tanssiin ja kehonhuoltoon sekä taitoa kehittäviin kehonpainotreeneihin.

Löydät laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme varmasti itsellesi sopivat tunnit. Uusimme ryhmäliikuntatarjontaamme ja -kalenteriamme aktiivisesti. Haluamme tarjota parasta ja tästä syystä Linealla ohjaa valikoitu joukko persoonallisia ja aktiivisesti osaamistaan kehittäviä ohjaajia.

Ryhmäliikuntatuntimme jakaantuvat Linean omiin tunteihin, kehon ja mielen -tunteihin, tanssitunteihin, Les Mills -tunteihin sekä sisäpyöräilytunteihin. Nämä kätkevät taakseen koko ryhmäliikunnan kirjon: jumppaa, tiukkaa tykitystä, sykettä, voimaa, taitoa ja ketteryyttä, kehonhuoltoa, tanssia, sisäpyöräilyä, kahvakuulaa, toiminnallista kiertoharjoittelua pienryhmässä, kehonpainotreeniä… Tule ja koe itse!

Tuntikalenterimme on jatkuvasti vapaasti tarkasteltavissa. Varauksien tekeminen ryhmäliikuntatunneille edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Vaikuttaako jopa liian hyvältä ollakseen totta? Tule itse toteamaan asia, sillä tarjoamme Linean palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit kahden viikon kokeilulla pelkän ovikortin hinnalla (10€).

Aloita 2 viikon kokeilu välittömästi tästä

Halutessasi voit myös tilata itsellesi parhaiten soveltuvan kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella.

Siirry tilaamaan tästä

Ryhmäliikuntaa varten Linealla on loistavat puitteet. Salimme on varustettu erillisillä ilmanvaihdoilla sekä viilennyksillä. Välineet ovat huippuluokkaa ja Linealla onkin käytössään esimerkiksi Les Millsin Smart Tech -välineistö, Keiser M3 -huippupyörät (mm. loistava ajoasento ja -tuntuma, magneettivastus ja wattimittaus) sekä runsaasti varustellut salit kehonpainharjoitteluun.

 

Linean omat tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Kehon ja mielen tunnit tarjoavat loistavan mahdollisuuden ottaa itsellesi hetken omaa aikaa. Näillä tunneilla pääset hetkeksi pois hälinästä ja kiireen keskeltä. Muista valita treeneihisi myös kehoa ja mieltä huoltavia tuntejamme – ne ovat tärkeä osa harjoittelua ja antavat kehollesi aikaa rentoutua ja palautua.

Linea Cycling -sisäpyöräilytunnit sisältävät 30, 45 ja 60 minuutin tuntivaihtoehdot. Nämä tunnit tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää sisäpyöräily osaksi harjoittelua kovana yksittäisenä treeninä, yhdistelmäharjoituksena jonkin muun tunnin / harjoituksen kanssa tai vaikkapa kevyempänä harjoitteena osana muuta harjoittelukokonaisuutta.

Les Mills -tunnit ovat kansainvälisiä konseptitunteja joiden ohjelmat musiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

Tanssitunnit ovat suunnattu jokaiselle musiikinrytmistä ja sen tahtiin liikkumisesta nauttivalle. Ohjaajiemme suunnittelemat tanssitunnit ovat koreografisesti helppoja ja näin ollen sopivat jokaiselle tanssista kiinnostuneelle.

Senioritunnit ovat nimestään huolimatta kaikille suunnattuja. Tunnit tarjoavat takuuvarmasti tehokasta liikuntaa ja hauskaa seuraa. Kun haluat hoitaa sekä kuntoasi että mieltäsi tule mukaan näille tehokkaille ja hauskoille tunneille.

Liikuntakeskus Linea –9 min Matkakeskukselta

Liikuntakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa Keljonkankaalla. Linealta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Lapset viihtyvät lapsiparkissa, ja autolle on tilaa ilmaisella parkkipaikalla.

näytä sijainti kartalla